Ontdek onze eerlijke keuken.
In onze zaak staat duurzaamheid al jaren voorop. Zo koken we steeds met de seizoenen mee en doen we voor onze kwaliteitsvolle ingrediënten beroep op het vakmanschap van lokale leveranciers. Niet alleen goed voor het mileu, maar ook voor de smaak. Want enkel met passie en tijd, bereiken producten hun toppunt.
Ferme Le Devant
La Quincaillerie is al enkele jaren trotse eigenaar van zijn eigen boerderij ‘Le Devant’, gelegen in het hartje van de Bressestreek. Op deze boerderij worden producten zoals Poulet de Bresse, parelhoenen, Hampshire Down lammeren & Bayeux varkens met veel respect, zorg en volgens de hoogste kwaliteitsnormen gekweekt.
Op onze kaart kan je naast onze boerderijproducten ook onze eigen signature oesters, bier & champagne terugvinden. Producten die we met veel trots aan jullie voorschotelen.
Topkweker Véronique Gillardeau ontwikkelde speciaal voor onze brasserie de Kara Savi.
Een Franse oester op smaak gebracht langs de kustlijn van het graafschap Kerry. De terroir of beter gezegd de 'merroir' bepaalt de aparte smaak van deze oester.
Kara Savi
Oesters
Benoît Massé uit Marennes Oléron ontwikkelde onze eigen signatuuroester. Bijzonder verfijnd met een uitgesproken en exclusief karakter.
Verte Des Bardières
Huischampagne Piollot
Met zijn onvergelijkbare frisheid en zijn perfecte zuurbalans, is Piollot dé aperitiefchampagne bij uitstek. Deze champagne is met zijn biodynamische aanpak een buitenbeentje in zijn soort.
De champagne wordt met veel passie geproduceerd door Roland Piollot - vijfde generatie - en zijn vrouw Monique. Zij hanteren de principes typerend aan de Bourgogne streek. Winstbelang gaat op de achtergrond, passie voor het product en het vakmanschap neemt de bovenhand. En dat proef je!