Menu

Menu Kerst

24 & 25 december | €67 p.p.

Hapje

Tartaar van Schotse zalm met limoen en zure room met dille

Voorgerecht

Terrine van fazant met mango, pickels van rode kool en peer en cumberland vinaigrette
of
Assortiment van 6 oesters door ons geselecteerd

Hoofdgerecht

Gebakken St-Jacobsvruchten, kreeftensaus, twee bereidingen van bloemkool en chips van topinambour
of
Filet van parelhoen van onze boerderij ‘Le Devant’ met hazelnoten, saus met hydromel, gebakken venkel en gratin van knolselder

Dessert

Mousse van kastanjes, espuma van Drambuie en tuile met cacao

Hoe reserveren?

  1. Website: Resengo, zie widget rechtsonderaan

  2. Email: info@quincaillerie.be

  3. Telefoon: 02/533 98 33

Menu Nieuwjaar

€87 p.p.

Hapje

Mousse van bloemkool met tourteau krab

Voorgerechten

Zalmtartaar met limoen en vinaigrette met mango

—————
Gebakken St-Jacobsvruchten, zalf van zoete aardappel en botersaus met sinaasappel

—————

Huisbereide sorbet van peer en espuma van amandel

Hoofdgerecht

Filet van eendenborst, gebakken witloof, gratin van aardappel en truffelsaus

Dessert

Mousse van Granny Smith appel, coulis van rood fruit en tuile met kaneel

Hoe reserveren?

Klik op de Resengo-knop rechtsonder om direct te reserveren. Dit is voorlopig de enige manier om te boeken.

Voorschot en menu Voor je reservering vragen we een voorschot van €50,00 per persoon. Op 31/12 serveren we uitsluitend ons speciale feestmenu. Heb je voedselallergieën of dieetwensen? Laat het ons op tijd weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.