Menu
Menu Kerst
24 december | €69 p.p.
Hapje
Mousse van knolselder met chips, grijze garnalen en curry olie
Voorgerecht
Terrine van ree, pickles van venkel en vinaigrette met honing en Xerès
of
Assortiment van oesters door ons geselecteerd
Hoofdgerecht
Gebakken sint-jakobsschelpen, pastinaakcrème, zoete aardappelchips met boter van geroosterde hazelnoten
of
Suprême van parelhoen met morieljes vulling, aardappelmillefeuille met zwarte olijven en truffeljus
Dessert
Mascarponemousse, espuma van koffie en cacao tuiltje
Hoe reserveren?
Website: Zenchef, zie widget rechtsonderaan
Email: info@quincaillerie.be
Telefoon: 02/533 98 33
Menu Nieuwjaar
€89 p.p.
Hapje
Erwtenmousse, slagroom van geroosterde hazelnoten en gerookte heilbot
Voorgerechten
Gravlax van zalm met gember, gemarineerde Shiitake en zeewierpickles
—————
Gebakken sint-jakobsschelpen, wortelmousseline en mierikswortelboter
—————
Ananas-munt sorbet met vodka-espuma
Hoofdgerecht
Eendenfilet, gratin van knolselder en druiven, rum-currysaus
Dessert
Passievrucht-ijsmousse, mangocoulis en kokoskoekjes
Hoe reserveren?
Klik op de Resengo-knop rechtsonder om direct te reserveren. Dit is voorlopig de enige manier om te boeken.
Voorschot en menu Voor je reservering vragen we een voorschot van €50,00 per persoon. Op 31/12 serveren we uitsluitend ons speciale feestmenu. Heb je voedselallergieën of dieetwensen? Laat het ons op tijd weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.