Menu

Menu Kerst

24 december | €69 p.p.

Hapje

Mousse van knolselder met chips, grijze garnalen en curry olie

Voorgerecht

Terrine van ree, pickles van venkel en vinaigrette met honing en Xerès
of
Assortiment van oesters door ons geselecteerd

Hoofdgerecht

Gebakken sint-jakobsschelpen, pastinaakcrème, zoete aardappelchips met boter van geroosterde hazelnoten
of
Suprême van parelhoen met morieljes vulling, aardappelmillefeuille met zwarte olijven en truffeljus

Dessert

Mascarponemousse, espuma van koffie en cacao tuiltje

Hoe reserveren?

  1. Website: Zenchef, zie widget rechtsonderaan

  2. Email: info@quincaillerie.be

  3. Telefoon: 02/533 98 33

Menu Nieuwjaar

€89 p.p.

Hapje

Erwtenmousse, slagroom van geroosterde hazelnoten en gerookte heilbot

Voorgerechten

Gravlax van zalm met gember, gemarineerde Shiitake en zeewierpickles

—————
Gebakken sint-jakobsschelpen, wortelmousseline en mierikswortelboter

—————

Ananas-munt sorbet met vodka-espuma

Hoofdgerecht

Eendenfilet, gratin van knolselder en druiven, rum-currysaus

Dessert

Passievrucht-ijsmousse, mangocoulis en kokoskoekjes

Hoe reserveren?

Klik op de Resengo-knop rechtsonder om direct te reserveren. Dit is voorlopig de enige manier om te boeken.

Voorschot en menu Voor je reservering vragen we een voorschot van €50,00 per persoon. Op 31/12 serveren we uitsluitend ons speciale feestmenu. Heb je voedselallergieën of dieetwensen? Laat het ons op tijd weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.